Op vrijdagmiddag rond 17:45 was er een stijging van 100 miljard dollar te zien op de website van coinmarketcap.com

Veel traders rekende zich binnen enkele minuten schat hemeltje rijk want de gehele crypto markt stond geheel op zijn kop toen er op vrijdamiddag een bug ontstond op coinmarketcap.com. Het leek er even op alsof een groot deel van de altcoins gigantische stijgingen doormaakte van soms wel +600%. Jammer genoeg bleek dit een grote fout te zijn op de website want de grote beurzen tonen deze stijging niet aan.

Market cap
Binnen enkele minuten tijd lijkt de market met meer dan 100 miljard dollar te zijn gestegen

Dit was voor vele traders natuurlijk een geweldig moment om wat verliezen van januari en februari op te vangen en voor een royale winst crypto te verkopen.

Coinmarketcap

De grootste stijging op de eerste pagina is te zien bij ‘Tokenomy’. Deze staat op een stijging van 557,28%. De belastingteruggave van dit jaar is daar helemaal niets bij. Dit zou een prachtige start zijn geweest van een bullrun maar helaas bleek ook dit een foutje te zijn in de api van coinmarketcap.com.

We moeten dus toch nog even wachten tot we met zijn alle weer in de raket kunnen stappen naar dit soort mooie prijzen. Of zou het een voorspelling zijn voor volgende week? Hoe dan ook hebben we dit weekend een mooie weersvoorspelling, dus niets om over te treuren!

Een gedreven crypto trader met een obsessieve passie voor cryptocurrencies. Webdeveloper en redacteur voor Bitned. Ik ben dagelijks bezig met het optimaliseren van het gebruikersgemak van Bitned. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat de lezers van Bitned worden voorzien van een gemakkelijk portaal om alles te leren over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiernaast heb ik al ruim 3 jaar ervaring met crypto's en handel ik hier al in vanaf mijn 18e.