Binance Labs is een samenwerkingsverband aangegaan met Libra Credit wat houders van Binance Coin (BNB) nu de mogelijkheid biedt hun crypto als onderpand voor fiat en crypto-leningen te gebruiken.

 

Gebruik BNB-crypto om fiat- en cryptoleningen te krijgen

Binance, een van de grootste en meest populaire crypto-beurzen, heeft de handen ineengeslagen met Libra Credit om “tegemoet te komen aan de groeiende wereldwijde vraag naar liquiditeit van crypto-assets.”

Volgens de officiële blog, Binance Labs, heeft de investeringsafdeling van Binance Exchange geïnvesteerd in Libra Credit. Binance Labs is een sociaal impactfonds dat “toonaangevende blockchain- en cryptocurrency-ondernemers, -projecten en -community’s helpt door onder andere te investeren”.

Libra Credit een gedecentraliseerd wereldwijd leennetwerk dat in principe “overal en altijd open toegang tot krediet biedt”. Het is opgericht door voormalige veteranen van de financiële technologie van PayPal, die van plan zijn om een mobiele applicatie en een desktop-leenplatform voor leners te lanceren.

Vertaling van tweet: “Binance Labs en Libra Credit werken samen voor groeiende wereldwijde vraag naar liquiditeit van Crypto …” door Libra Credit

In de huidige cryptocurrency-wereld groeien de crypto-leendiensten in een steeds sneller tempo. Hier gebruiken de crypto-beleggers hun crypto als onderpand, net zoals een huis in onderpand wordt gegeven in de traditionele leenmethode.

Het goede aan crypto-leningen is dat de kredietverstrekkers nog steeds kunnen profiteren van de toename van de waarde van hun crypto. Bovendien mogen ze hun eigendom behouden en mogen ze fiat en andere valuta blijven lenen voor projecten.

Binance pakt de groeiende wereldwijde vraag naar liquiditeit aan

Binance Coin (BNB) is de eigen cryptocurrency van de Binance-beurs, en heeft een aanzienlijke waarde opgebouwd. BNB staat momenteel op de 18e positie en handelt tegen $13,46 met een marktkapitalisatie van $1,28 miljard. Met de samenwerking van Binance en Libra Credit kunnen houders van een Binance Coin (BNB) hun BNB-munten als onderpand gebruiken om fiat en crypto-gedomineerde activa te lenen.

Ella Zhang, de CEO van Binance Labs verklaarde:

“Het team achter Libra Credit heeft een schat aan ervaring en middelen in financiële diensten en betalingsoplossingen. Ze zijn vastbesloten om een langdurige impact in de industrie te hebben.”

Het doel van dit partnerschap is om de liquiditeit van crypto-activa die zijn gebaseerd op de Ethereum-blockchain aan te pakken. Libra Credit biedt de oplossing voor dit probleem dat wereldwijd voorkomt, in de vorm van het toestaan dat gebruikers hun crypto’s als onderpand geven voor krediet. Deze kredieten kunnen op elk moment en overal worden gegeven.

Volg hier al het laatste crypto-nieuws hier

Bron: Coingape

Een gedreven crypto trader met een obsessieve passie voor cryptocurrencies. Webdeveloper en redacteur voor Bitned. Ik ben dagelijks bezig met het optimaliseren van het gebruikersgemak van Bitned. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat de lezers van Bitned worden voorzien van een gemakkelijk portaal om alles te leren over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiernaast heb ik al ruim 3 jaar ervaring met crypto's en handel ik hier al in vanaf mijn 18e.