Bitcoin Cash

[BCH] is in een intens gevecht met Ripple [XRP]

om de derde plek op de crypto-ranglijst.

Bitcoin Cash heeft een marktkapitalisatie van $28,29 miljard. Het heeft $17.12 miljoen in circulatie en een volume van $1.13 miljard. Het is momenteel, 10 mei 2018, $1,652.43 waard.

Bitcoin Cash 7-day chart | Bron: CoinMarketCap

De prijs van Bitcoin Cash moet rond de $2000 liggen om de derde plaats te veroveren. Dit is zeker goed mogelijk, aangezien BCH steeg van $600 naar $1700 in slechts één maand. De crypto heeft de afgelopen 24 uur een groeipercentage van 5,57% gezien.

Velen speculeren dat de fork die op 15 mei zal plaatsvinden misschien de belangrijkste factor zal zijn voor het verslaan van XRP. De fork is een upgrade van BCH. De blockgrootte van Bitcoin Cash wordt geüpgraded van 8 megabytes naar 32 megabytes. De update biedt ontwikkelaars ook de mogelijkheid om smart contracts op het Bitcoin Cash netwerk te maken.

Er wordt veel gespeculeerd dat de fork het aantal BCH-transacties zal verhogen vanwege de toenemende snelheid en de verlaging van de prijs van transacties. De volumes stijgen en veel mensen investeren in de cryptocurrency, vooral in Azië. Bitcoin Cash met name populair in Zuid-Korea en Japan.

De cryptocurrency werd onlangs gepromoot door Akari Global. De crypto is recent veel in het nieuws geweest, zoals door de Roger Ver Rechtszaak die werd geannuleerd vanwege gebrek aan geld, en de London Block-beurs die nu BCH accepteert.

De reactie van LexGrom, Reddit-gebruiker, op de fork:

“Darwinistische evolutie. Ik zou heel graag alle open blockchains constant zien forken. De sterkste zal overleven”

Chelo, een Twitter-gebruiker zei:

“Ik ben super enthousiast over de fork, BCH zal Ripple na de fork inhalen, kan niet wachten tot BCH Ripple inhaalt.”

 

Bron: Ambtcrypto

Hoi! Mijn naam is Guus. Ik ben een gedreven journalist met een obsessieve passie voor blockchain, bitcoin en andere cryptocurrencies. Samen met mijn collega's probeer ik elke dag verslag te doen van alles wat zich afspeelt in crypto land. Dit varieert van nieuws, reviews, aankondigingen en mijn eigen ervaringen. Ik streef er elke dag naar met een eerlijk en neutrale blik artikelen en columns te publiceren op Bitned!