Nasdaq Inc. heeft deze week een vergadering achter gesloten deuren gehouden om stappen te bespreken voor het legitimeren van de crypto-industrie op mondiale markten, meldt Bloomberg vandaag, 27 juli.

Ongeveer een half dozijn vertegenwoordigers van zowel traditionele financiële instellingen als crypto-industriebedrijven – waaronder naar verluidt de Winklevoss-tweeling van Gemini – hielden deze week een besloten vergadering in Chicago. Zoals Bloomberg meldt, hield Nasdaq Inc. de vergadering om “de industrie op weg te helpen naar legitimiteit”.

Nasdaq bevestigde dat de vergadering plaatsvond, maar weigerde commentaar te geven, merkt Bloomberg op. Een niet met naam genoemde bron “bekend met de vergadering” vertelde Bloomberg dat dit nog maar het begin was van dergelijke bijeenkomsten.

Eerder deze zomer heeft de president en CEO van Nasdaq, Adena Friedman, gezegd dat cryptocurrencies een “financieel element van internet” kunnen worden.

Eerder in april zei Friedman dat de aandelenmarktgigant in de toekomst een platform kan worden voor het verhandelen van cryptocurrencies, mits de markt meer gereguleerd wordt.

Bron: Cointelegraph

Hi! Mijn naam is Wessel en ik werk vanaf november 2017 bij Bitned. In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met crypto's. Dit begon voor mij allemaal rond december 2016, en sindsdien ben ik er elke dag mee bezig. Samen met mijn collega's zal ik ervoor zorgen dat Bitned.nl een site wordt waar het laatste nieuw over crypto mooi verzorgd geplaatst zal worden. Veel leesplezier!