Huobi Group heeft de lancering van een nieuw platform, Huobi Cloud, aangekondigd waarmee gebruikers digitale asset-beurzen bovenop het bestaande platform van Huobi kunnen realiseren.

Volgens een verklaring die werd gedeeld met Cointelegraph, zijn al meer dan tien multinationale bedrijven partners van Huobi Cloud geworden. Het nieuwe product is gericht op het opzetten van over-the-counter (OTC) en digital assets beurzen. Partners zullen ook gebruik kunnen maken van de orderintegratie- en wallet-systemen, evenals het activabeheers- en clearingsysteem van het Huobi Global platform. Leon Li, voorzitter van de Huobi Group, heeft gereageerd op de lancering:

“In dit tijdperk van aanzienlijke en sterke acceptatie van blockchain-technologieën, wil Huobi zijn expertise en ervaring delen met het hele blockchain-ecosysteem en hierdoor de industrie verder ontwikkelen om wederzijdse voordelen te bereiken voor alle belanghebbenden.”

Volgens de verklaring bestaat Huobi Cloud uit vier benaderingen, waaronder beurs-, OTC-, operationele en ecosysteemoplossingen. De beurs-oplossing ondersteunt beurs platform publishing, token-gerelateerde services, scheiding van hot en cold wallets, een risicotriggermechanisme en andere services. De OTC-oplossing verifieert de echtheid van fiat-valuta’s zoals Amerikaanse dollars, Hongkong-dollars, Chinese yuan en cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Tether (USDT).

Huobi werd opgericht in 2013 en is momenteel ‘s werelds derde grootste cryptocurrency-beurs op basis van handelsvolume, met kantoren in Singapore, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en Hong Kong. Eind juni werkte het bedrijf samen met JD Cloud, een dochteronderneming van China’s grootste online retailer JD Group, om blockchain-technologietoepassingen en cloud computing te verkennen, met de nadruk op financiële diensten, Internet of Things (IoT) en de supply chain.

In juni kondigde Huobi ook de lancering aan van zijn nieuwe openbare blockchain, het Huboi Chain Project (HCP). Volgens Huobi Group zal het nieuwe platform worden gebruikt voor “waarde-uitwisseling, fondsenwerving, securitisatie en meer.” Met de publicatie van HCP wil Huobi ook zijn eigen activiteiten decentraliseren.

Bron: Cointelegraph

 

Mijn naam is Robbert, ik ben 26 jaar en ben sinds 2016 erg geïnteresseerd in crypto, technische analyse, hyperledger- en blockchaintechnologie. Ik deel mijn enthousiasme omtrent crypto graag met jullie, dus houd de publicaties op BitNed in de gaten!