De crypto-beurs KuCoin zegt dat het institutionele beleggers, die grote hoeveelheden transacties doen, uitnodigt om het platform met grote kortingen te komen gebruiken.

Handelaren die grote hoeveelheden crypto verplaatsen kunnen online een aanvraag indienen om een institutionele handelaar te worden. Zodra ze zijn goedgekeurd, ontvangen gekwalificeerde beleggers kortingen van minimaal 80% gedurende ten minste 30 dagen.

Coinbase maakt zich klaar om Coinbase Custody te lanceren, een crypto-custody-oplossing voor grote beleggers. Het bedrijf overweegt om ten minste 37 cryptocurrencies binnen deze service aan te bieden.

Coinbase Custody is een van de vier producten die de beurs lanceert om miljarden aan dollars nieuw geld in cryptocurrency-markt te pompen.

Bron: Dailyhodl

Mijn naam is Robbert, ik ben 26 jaar en ben sinds 2016 erg geïnteresseerd in crypto, technische analyse, hyperledger- en blockchaintechnologie. Ik deel mijn enthousiasme omtrent crypto graag met jullie, dus houd de publicaties op BitNed in de gaten!