Blocknet heeft gisteren in een tweet bevestigd dat Litecoin (LTC) nu overeenkomt met het Blocknet-protocol. Dit betekent dat LTC nu kan functioneren binnen een gedecentraliseerde cross-blockchain-applicatie (dApps).

In een tweet van Blocknet werd gesteld dat:

“#litecoin nu een eenvoudige integratie heeft met cross-blockchain-dApps met #Blocknet! @litecoin geeft nieuw momentum aan de toekomst van cross-chain ecosystemen. http://blocknet.co/coins + $ LTC verhandelen op nieuwe #BlockDX #DecentralizedExchange dApp #coinaday.”

In een apart bericht op de mediumpagina van Blocknet, een sociaal blogplatform, werd gesteld dat “Litecoin compatibel is met het Blocknet-protocol, het kan worden gebruikt in cross-blockchain-dapps, zoals een betalingsprocessor waardoor betalingen die in Litecoin worden geaccepteerd, kunnen worden betaald in een andere valuta of omgekeerd. ”

Het Blocknet-protocol is een peer-to-peer-protocol tussen nodes op verschillende blockchains, het geeft de mogelijkheid om data en waarde tussen blockchains over te dragen, en opent tegelijkertijd de deur naar cross-chain dapps.

Blocknet heeft zijn community sinds 2014 ontwikkeld met het doel om een gedecentraliseerd governancesysteem en open source code te bieden die ervoor zorgt dat elke blockchain vrij is om te communiceren zonder gecentraliseerde entiteiten. Blocknet heeft Block DX, de eerste Dapp die is gebouwd op het Blocknet-protocol. Het is een gedecentraliseerde beurs die handelsvrijheid mogelijk maakt voor verbonden blockchain-gemeenschappen.

Litecoin in de markt.

De cryptocurrency-markt is de afgelopen tijd getuige geweest van ups en downs, waardoor Litecoin in de cryptospace is gestegen. De cryptocurrency steeg de laatste 24 uur met 5,75% en daalde in de afgelopen 7 dagen met 14,57%. Op het moment van schrijven is de marktwaarde van Litecoin $ 145,57 en heeft deze een marktkapitalisatie van $ 8.226.912.063.

Abra accepteert Litecoin

De bekende cryptocurrency wallet Abra heeft aangekondigd dat het Litecoin gaat accepteren. Volgens een recente tweet van Abra’s CEO, Bill Barhydt, ondersteunt de mobiele app nu geldopnames en storting van Litecoin (LTC). Het zal ook USD-overschrijvingen ondersteunen in zijn nieuwsupdate.

Conclusie: terwijl EOS de positie van LTC heeft overgenomen, is er hoop dat het binnenkort zal terugkeren tot het groepje van de 5 grootste cryptocurrencies

Bron: Ethereumworldnews

 

Hoi! Mijn naam is Guus. Ik ben een gedreven journalist met een obsessieve passie voor blockchain, bitcoin en andere cryptocurrencies. Samen met mijn collega's probeer ik elke dag verslag te doen van alles wat zich afspeelt in crypto land. Dit varieert van nieuws, reviews, aankondigingen en mijn eigen ervaringen. Ik streef er elke dag naar met een eerlijk en neutrale blik artikelen en columns te publiceren op Bitned!