Het interactieve technologieplatform voor financiële markten LevelTradingField lanceert een cryptocurrency derivaten-beurs met behulp van de Ethereum-blockchain.

De beurs gaat in september onder de naam CADE van start. Het zal een ERC-20 token gebruiken die bitcoin, ether, litecoin, bitcoin cash, ripple en monero volgt. In de toekomst zullen daar mogelijk meer cryptocurrencies aan worden toegevoegd.

Met deze tokens kunnen traders economische voordelen met investering in crypto behalen, zonder feitelijk een van de digitale activa te bezitten.

Niet alleen voor cryptocurrency-beleggers

De derivaat-tokens op CADE worden geprijsd met LUSD, een stablecoin gekoppeld aan de Amerikaanse dollar.

In het persbericht wordt opgemerkt dat dit type beurs op verschillende voordelige manieren kan worden gebruikt. Niet alleen voor handelaars in cryptocurrency, maar ook voor miners en langetermijnbeleggers.

De publicatie meldt ook dat CADE alleen deelnemers zal accepteren die met succes een “robuust compliance-framework” hebben doorlopen, om ervoor te zorgen dat de standaarden voor Know-your-Customer en Anti-Money Laundering worden gehandhaafd.

Vorig jaar lanceerde het bedrijf een Bitcoin Market Predictor wat deelnemers aantrok om te wedden op de toekomstige prijsbewegingen van bitcoin. Dit kan vergeleken worden met het wedden op fantasiesportspellen. Meer recent kondigde LevelTradingField ook een nieuwe samenwerking aan met de wereldwijde connectiviteitsprovider NetXpress. Samen zullen zij een ​​cryptocurrency-feed aanbieden voor gebruikers die gegevens van grote cryptocurrency-beurzen consolideren.

Bron: Coindesk

Een gedreven crypto trader met een obsessieve passie voor cryptocurrencies. Webdeveloper en redacteur voor Bitned. Ik ben dagelijks bezig met het optimaliseren van het gebruikersgemak van Bitned. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat de lezers van Bitned worden voorzien van een gemakkelijk portaal om alles te leren over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiernaast heb ik al ruim 3 jaar ervaring met crypto's en handel ik hier al in vanaf mijn 18e.