Terwijl de Tron [TRX]-community doorgaat met het onderzoeken van de nieuwste updates die zijn geïntroduceerd tijdens de Mainnet-lancering, is Justin Sun, de CEO, begonnen aan het aftellen voor de token-migratie.

De migratie van ERC-20 tokens naar TRX staat gepland tussen 21 juni en 25 juni. Alle ERC-20-tokens worden na de migratie ongeldig verklaard. Het team heeft toegezegd om de handelaren en de leden van de gemeenschap tijdens de migratieperiode en na de migratie de grootst mogelijke steun te bieden.

Meer dan 25 beurzen ondersteunen de tokenmigratie, zoals Binance, Bithumb, OKEx, Huobi, Upbit enz.

Zodra de tokenmigratie is voltooid, op 26 juni, staan de Super Representative-verkiezingen van Tron gepland. De kandidaten die als vertegenwoordigers worden geselecteerd, zijn de actieve deelnemers aan het valideringsnetwerk. Volgens Justin Sun hebben deze Super Representatives de volledige toekomstige governance van het bedrijf.

Hoewel de cryptocurrency-markt de afgelopen dagen zijwaarts heeft gehandeld, wordt Tron [TRX] nog steeds beïnvloed door de bearish-markt en heeft het de afgelopen 7 dagen een prijsdaling van 20,47% gezien.

Om 11:20 uur UTC stond TRX op de 10e positie en handelde het tegen $0,04 met een marktkapitalisatie van $2,83 miljard. Op 13 juni bereikte TRX zijn maandelijkse dieptepunt van $0,03, maar het heeft sindsdien iets van zijn waarde terug kunnen pakken.

TRX 7-dagen grafiek

Bron: Ambtcrypto