Justin Sun is een van de bekendste crypto-namen die er zijn. Hij heeft veel fans verdiend vanwege zijn constante updates op Twitter. Hij zorgt er ook voor dat hij geen mogelijkheid laat liggen om de aandacht van de hodlers op Tron te vestigen.

Vandaag deelde hij op Twitter een aantal wallpapers met het Tron logo. Hij deelde in totaal 13 wallpapers.

Dit idee ontstond nadat ze veel lof kregen van hun communityleden voor hun officiële posters. Communityleden of Tronics zoals ze door Justin Sun worden genoemd, bewaarde de berichten met Tron-posters, en deden ook verzoeken om meer elegante patronen zonder originele tekst te kunnen krijgen om als mobiele achtergronden te gebruiken.

Tron Foundation zei:

“Net als de posters voor het aftellen naar de mainnetlancering geproduceerd door TRON, combineerde de posters de geschiedenis met de toekomst. Dat is de perfecte combinatie van klassiek en modern.”

Stichting Tron noemt het “een visueel feest” en dat Tron zich niet alleen concentreert op het op de hoogte brengen van hun communityleden met belangrijke informatie en aankondigingen, maar ook op het geven van visuele lekkernijen.

American Supps Inc, een Twitter-gebruiker schreef:

“Dit zou de volgende standaard Windows achtergrondafbeelding moeten zijn.”

Alexander Nickolai, een Twitter-gebruiker schreef:

“Wat zijn je plannen met Torrent? En de 3 Boutique beurzen? “

Shino, een Twitter-gebruiker heeft gereageerd:

  “Hallo. Justin Als je naar Japan komt, doe alsjeblieft je best, want ik zal yakitori trakteren. Bel me alsjeblieft af en toe. Ik steun altijd de TRX “

Tron lanceerde het mainnet op 31 mei en zal zijn symbolische migratie op 21 juni hebben, met de eerste 27 verkiezingen voor de Super Representative op 26 juni.

Bron: Ambtcrypto