Tron’s mainNet-lancering werd omringd door talloze ontwikkelingen en geweldige bewegingen vanuit de gemeenschap van altcoins. Om Tron te kunnen verbeteren heeft het team achter de altcoin $300.000 geïnvesteerd in nieuwe topprojecten.

Een zeer belangrijke stap rond de officiële lancering van Tron MainNet is de Accelerator Loan. Het team heeft aangekondigd dat de eerste partij van de gekozen projecten, die uit de eerste programmeerwedstrijd van Tron is voortgekomen, hun leningen ter waarde van $ 300.000 hebben ontvangen, waarbij elk gekozen project $ 100.000 ontvangt.

Tron Lab gaf aan dat de eerste batch ontvangers van de Tron Accelerator Loan een ontwikkelaarsteam en twee individuele ontwikkelaars bevatten en dat ze de lening moeten gebruiken om hun projecten te standaardiseren.

Een van de meest gerespecteerde concurrenten, Rovak, wordt door het Tron-team aangeprezen als de beste blockverkenner in de competitie. De concurrent is bekend bij de community vanwege de complete functionaliteiten en garantie voor geweldige gebruikerservaring, aldus de verklaring.

In dezelfde lijn wordt de door Getty/IO ontwikkelde wallet gepresenteerd als een innovatieve verkenning van de veiligheid van wallets. Hoewel Getty/IO geen prijs in de competitie heeft gewonnen, vierde het Tron-team openlijk de innovatie en het unieke perspectief ervan, en verklaarde daarna dat onaangekondigde projecten hun ontwikkelingen verder moeten optimaliseren om leningen te ontvangen voor projecten.

In dezelfde geest bevatte de wedstrijd ook het ontwikkelteam KENT, dat zeer responsief en creatief was. Ze creëerden een uitstekende wallet.

“We waarderen hun houding en hopen een gelijkaardige vitaliteit in onze ontwikkelaarsgemeenschap te injecteren om een ​​geweldige sfeer te behouden voor technische uitwisselingen,” zei Tron-team over Team Kent in de verklaring.

“We stellen hun bijdrage aan het ecosysteem van Tron zeer op prijs.”

Tot slot gaf de Tron-community aan dat het met openheid en openhartigheid alle blockchain-enthousiastelingen en ontwikkelaars verwelkomt, en beweert dat het ecosysteem van Tron alle ideeën zal ontvangen, ook al is de wedstrijd voorbij.

“Als je een goed ontwikkelde DApp voor het MainNet van Tron hebt, neem dan contact met ons op voor het Tron Accelerator-programma. Als je project in aanmerking komt, bieden we je graag een lening aan. “

“Ondertussen, als je interesse hebt in het ontwikkelen van DApps op ons MainNet, verwelkomen we je om deel te nemen aan onze technische discussies en uitwisselingen,” concludeerde de verklaring.

Bron: Ethereumworldnews