Binance, ‘s Werelds grootste beurs met een handelsvolume van ongeveer $1,7 miljard, had eerder aangekondigd dat het de MainNet- en tokenmigratie van Tron volledig zal ondersteunen. Ze hadden de ondersteuning al eerder dan de daadwerkelijke lancering van het Mainnet toegezegd en nu gaven ze een aanvulling op deze oude aankondiging.

Justin Sun kondigde dit een paar uur geleden aan:

“#Binance ondersteunt de #TRX Mainnet Swap en voegt TRX/USDT handelspaar toe. Happy Trading!”

Naast hun ondersteuning voor de soepele token-migratie, hebben ze ook een handelspaar toegevoegd: TRX/USDT. Speculanten hopen nu enkele positieve cijfers te zien vanwege deze vermelding. Binance opent de handel voor het TRX/USDT-paar om 11.30 uur [UTC] op 11 juni 2018.

Binance heeft tijdens dezelfde aankondiging aangekondigd dat zij de TRX Main Net token-swap zullen ondersteunen die gepland staat op 25 juni en zal tevens de opname van Tron [TRX] opschorten vanaf de 24e van deze maand 0.00 AM [UTC]. Ze hebben ook duidelijk aangegeven dat ze tijdens en na de migratie voor alle TRX-houders zullen zorgen voor een soepele overgang.

Bovendien, zelfs als gebruikers ERC-20 TRX-tokens in hun Binance-accounts blijven deponeren nadat het token-swappen is voltooid, geeft Binance de garantie dat ook deze gebruikers de tokens nog om kunnen swappen. Binance heeft meer dan 350 handelsparen actief op hun platform.

Tron [TRX] is de 7e grootste cryptocurrency op Binance tegen Bitcoin [BTC] – TRX/BTC en Ethereum [ETH] – TRX/ETH op de 36e positie. De vergoeding voor deposito’s is gratis, terwijl de handel 0,1% van het transactiebedrag kost.

Tron [TRX] staat momenteel op de 10e positie, een van de grootste verliezers in de top 20 met bijna 11% verlies, terwijl Tether [USDT] op de 12e positie staat.

Abhishek Mittal, een Twitteraar zei:

“Tijd om de kosten voor het hoogste verhandelde token op #koinexindia te heroverwegen, lijkt erop dat alle handelaren na de opening van het TRX/USDT-paar dat vandaag van kracht is naar Binance zullen verhuizen.”

Drose1, een marktobserver tweette:

“Lol Binance wordt wanhopig.”

Bron: Ambtcrypto