Cryptocurrency-beurs Binance “verwacht” dat de winsten in 2018 $1 mrd zullen bedragen, verklaarde CEO Changpeng Zhao Bloomberg vandaag in een interview.

Terwijl zijn platform herstelt van een week van technische problemen waarbij de handel tijdelijk werd opgeschort, onthulde Zhao cijfers die het idee dat het succes van crypto-beurzen afhangt van de marktprijzen onderuithaalde.

Ondanks dat Bitcoin (BTC) de afgelopen maand onder de $7000 bleef, kwam de eerste halfjaaromzet van Binance uit op ongeveer $300 mln, vertelde Zhao aan verslaggevers.

Binance, dat regelmatig bovenaan het scorebord staat voor ‘s werelds grootste dagelijkse crypto-handelsvolumes, staat momenteel op de eerste plaats met ongeveer $1,2 mrd aan transacties in de afgelopen 24 uur.

Die enorme winsten voeden het ambitieuze uitbreidingsproject naar landen zoals Oeganda en Bermuda van het bedrijf. Eerder dit jaar verhuisde het bedrijf al naar Malta. Het gebruikersbestand van het platform bedraagt ​​momenteel rond de 10 miljoen, voegde Zhao toe.

Er zijn echter meer grote beurzen, zoals Huobi en Coinbase, die ook nieuwe rechtsgebieden in stappen. Huobi is op 5 juli in Australië gelanceerd, met plannen om in Q3 ook in Londen actief te worden, en in de nabije toekomst wil het in de Verenigde Staten gaan opereren. Coinbase kijkt ondertussen naar Japan en heeft al een Amerikaanse banklicentie aangevraagd, meldde Cointelegraph onlangs.

Bron: Cointelegraph

 

Hi! Mijn naam is Wessel en ik werk vanaf november 2017 bij Bitned. In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met crypto's. Dit begon voor mij allemaal rond december 2016, en sindsdien ben ik er elke dag mee bezig. Samen met mijn collega's zal ik ervoor zorgen dat Bitned.nl een site wordt waar het laatste nieuw over crypto mooi verzorgd geplaatst zal worden. Veel leesplezier!