Ripple organiseert op 15 mei in NYC een VIP-evenement, “XRP Community Night” genaamd, met een optreden van Snoop Dog. Dit kondigde het bedrijf op dinsdag 24 april aan.
Het evenement is “Invite-Only”, maar er worden twee Twitter-acties gehouden waarin deelnemers kunnen strijden om tien tickets: “Twitter Trivia” en “Make the Meme”, respectievelijk op 26 april en 2 mei.
Ripple zegt dat ze degenen die het bedrijf helpen om het XRP Ledger- en xRapid-platform te ontwikkelen, en iedereen die “het goede woord verspreidt over de vele voordelen van Ripple willen bedanken middels een “special night”.

Sociale media waren verdeeld tussen fans en sceptici, maar één Twitter-gebruiker speelde daar op een leuke en onverschillige manier op in:

Dit is niet de eerste keer dat de showbiz in aanraking met de het crypto-universum komt, zo verscheen zanger Lionel Richie onlangs in een Super Bowl-televisiereclame die Bitcoin Futures promootte, lanceerde voormalige Liverpool-voetballer Michael Owen zijn eigen token en promootte erfgename en reality-tv-ster Paris Hilton de ICO van LydianCoin vorig jaar.
De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) rolde eerder deze maand een ICO-zwendel op, die werd gesteund door bokskampioen Floyd Mayweather en DJ Khaled. In november heeft de SEC zijn bezorgdheid geuit over de steun aan ICO’s door beroemdheden, wat in sommige gevallen illegaal zou kunnen zijn.

 

 

Bron: Cointelegraph

Hoi! Mijn naam is Guus. Ik ben een gedreven journalist met een obsessieve passie voor blockchain, bitcoin en andere cryptocurrencies. Samen met mijn collega's probeer ik elke dag verslag te doen van alles wat zich afspeelt in crypto land. Dit varieert van nieuws, reviews, aankondigingen en mijn eigen ervaringen. Ik streef er elke dag naar met een eerlijk en neutrale blik artikelen en columns te publiceren op Bitned!