Het lijkt erop dat het Verge (XVG) Project nog niet klaar is met aankondigingen en partnerschappen. Gisteren schreef Ethereum World News over twee nieuwe meldingen over de cryptocurrency. XVG is nu te verhandelen op Gate.io en Bitbns.com. Ook niet te vergeten is de opmerkelijke Pornhub-samenwerking die de crypto-ruimte in april opschudde. Later volgde de TrafficJunky-samenwerking met XVG op 4 mei. XVG-betalingen op het advertentieplatform zijn vanaf 7 mei operationeel.

Momenteel is de campagne, om Spotify XVG als betaalmiddel voor Spotify-abonnementen te laten accepteren, online aan het opkomen en heeft het meer dan 3.000 stemmen verzameld op de Spotify community-webpagina.

Op de webpagina, waar het verzoek twee weken geleden werd gelanceerd door XVG Volunteer wit_sec_birb, zijn meer dan 550 reacties op het bericht geplaatst en de snelheid waarmee dit aantal groeit vertoont geen tekenen van stoppen. Dit heeft vervolgens het Verge/Spotify-idee een Hot Topic in de Spotify Community gemaakt.

Lid van het team van XVG Europe Marketing, Cees van Dam, is geciteerd over de voortgang van het idee:

#vergefam, het #xvg-partnerschapsidee met Spotify is nu gemarkeerd als een hot idee. Blijf stemmen en laat hen de kracht van deze geweldige community zien.

In de communicatie op de Spotify-webpagina van XVG Volunteer wit_sec_birb, ook bekend als Dan, zegt hij:

“We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat we onlangs een partnerschap zijn aangegaan met Mindgeek, een niet-beursgenoteerd bedrijf dat meer dan 85% van alle websites en applicaties voor volwassen amusementindustrieën bezit en exploiteert. Zoals we hebben gezien in het verleden, wat de entertainmentindustrie voor volwassen gaat gebruiken – gaat uiteindelijk de hele wereld gebruiken. De entertainmentindustrie voor volwassenen heeft de weg geëffend voor vele enorme innovaties zoals het populariseren van VHS-banden, het internet zoals we het vandaag kennen, Virtual Reality en nu Cryptocurrency … Met dit gezegd hebbende – Het tot stand brengen van dit partnerschap zal onvermijdelijk zorgen voor een enorme toename in vraag naar een directe manier voor consumenten om VERGE/XVG rechtstreeks met hun credit-, debet- en bankrekeningen te kunnen kopen.”

Kortom, een Spotify/Verge-partnerschap zal de publieke bekendheid van niet alleen XVG, maar de hele Crytpocurrency-sector verbeteren. Vanaf januari 2018 had Spotify wereldwijd 70 miljoen abonnees. Het Crypto-Verse heeft slechts 1% van dit aantal nodig om te betalen voor hun abonnementen in XVG en de adoptie van Crypto zou enorm versneld worden.

 

Bron: Ethereumworldnews

Hoi! Mijn naam is Guus. Ik ben een gedreven journalist met een obsessieve passie voor blockchain, bitcoin en andere cryptocurrencies. Samen met mijn collega's probeer ik elke dag verslag te doen van alles wat zich afspeelt in crypto land. Dit varieert van nieuws, reviews, aankondigingen en mijn eigen ervaringen. Ik streef er elke dag naar met een eerlijk en neutrale blik artikelen en columns te publiceren op Bitned!