Bitcoin maakt een goede stijging door, tot ver boven de $7k. Omdat een potentiële bull run in actie lijkt te komen, vertoont Wall Street een actieve interesse in de crypto-markt en lijkt van alle cryto’s, de voorkeur te geven aan Bitcoin.

Bitcoin [BTC] op $7,442 met een marktkapitalisatie van $127 miljard

Vandaag is het onderwerp dat de aandacht vereist Bitcoin (BTC). Sinds gisteren is de crypto constant gestegen, maar vandaag zag het een snellere stijging van 10 procent en passeerde het de $7.400. De hele crypto-markt heeft de afgelopen 48 uur aanzienlijke winsten geboekt en de totale marktkapitalisatie komt dichtbij het niveau van $300 miljard.

De marktkapitalisatie van ‘S Werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin (BTC), heeft de $127 miljard bereikt, met een dagelijks handelsvolume van $6,6 miljard.

Terwijl de Bitcoin-prijs in het groen staat, houden de verkopers op de OTC-markt hun Bitcoins vast, in de hoop dat de prijs een nog grotere stijging zal doormaken. De kopers zijn echter op zoek naar verkopers om de bitcoin tegen een lage prijs te kopen, zodat ze deze voor een hoge prijs weer kunnen verkopen.

Wall Street geeft de voorkeur aan Bitcoin

De huidige marktsituatie is zeer positief met sterke bullish signalen. Dit heeft ertoe geleid dat de Bitcoin FOMO de investeerders weer in zijn greep houdt. Voor Wall Street is het geen onbekende situatie.

Marc Lasry, de miljardair-investeerder die ook het 13e grootste hedgefonds ter wereld, Avenue Capital Group runt, voorspelde in een interview met CNBC de bitcoin-prijs. Volgens hem zou Bitcoin de $40.000 kunnen bereiken, omdat het mainstream wordt en gemakkelijker te verhandelen is.

Lasry zei:

“Naarmate het meer mainstream wordt en meer markten het toestaan om te verhandelen, waar het vrij verhandelbaar is, vind ik dat meer de weddenschap”. Hij zei ook dat Bitcoin-investeerders “5 tot 10 keer hun geld in 3 tot 5 jaar kunnen verdienen”.

“De reden waarom ik van bitcoin houd, is omdat het de crypto is die iedereen kent”, deelt Lasry die gelooft dat bitcoin de best verdienende cryptocurrency voor beleggers zal zijn. In december vorig jaar, uitte hij ook zijn spijt over het niet eerder kopen van bitcoin toen het ongeveer $300 waard was.

Bart Smith, hoofd van Digital Asset bij Susquehanna International Group, vertelde eerder deze week dat Bitcoin volgens hem de beste optie is voor crypto-investeerders. Bitcoin, dat door verschillende mensen voor verschillende functies wordt gebruikt, zou de voorkeursinvesteringskeuze voor beleggers moeten zijn.

Als het internetgeld, wijst Smith erop dat Bitcoin een concurrentievoordeel heeft ten opzichte van anderen vanwege de use-cases.

Onlangs heeft Wall Street een enorme interesse getoond in de richting van Bitcoin, en de cryptocurrency-markt in het algemeen.

Vandaag benoemde Goldman Sachs David Solomon als zijn nieuwe CEO die zijn positie op 1 oktober zal innemen. Solomon is een voorstander van deze markt, wat een positief teken is voor de algehele crypto-markt.

Ander belangrijk nieuws komt van Blackrock. ‘S werelds grootste ETF-provider is van plan is om de wereld van cryptocurrencies te verkennen. Ook stijgt de interesse van institutionele beleggers zeker in deze groeiende markt, zoals Coinbase VP en de CEO van Binance eerder aan hebben geven.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat de regelgevingsruimte in het voordeel van de crypto-markt groeit. Een bull run lijkt in actie te komen, maar alleen de tijd zal het uitwijzen.

Bron: Coingape

Een gedreven crypto trader met een obsessieve passie voor cryptocurrencies. Webdeveloper en redacteur voor Bitned. Ik ben dagelijks bezig met het optimaliseren van het gebruikersgemak van Bitned. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat de lezers van Bitned worden voorzien van een gemakkelijk portaal om alles te leren over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiernaast heb ik al ruim 3 jaar ervaring met crypto's en handel ik hier al in vanaf mijn 18e.